From the Home of Sauna


Suomessa on 5,5 miljoonaa ihmistä ja yli kolme miljoonaa saunaa. Se kertoo kaiken oleellisen suomalaisesta saunakulttuurista. KOLOn tavoitteena on jalkauttaa tämä kulttuuri kaikkialle maailmaan, kiulu ja kauha kerrallaan.

Osta verkosta

KOLO Kiulu+Kauha -parivaljakko on saatavilla kaikissa väreissä. Eli mustana ja valkoisena.

KOLO Kiulu ja Kauha ovat erottamattomia. Siksi ne myös pakataan yhteen. Kauha toimii kiulun kantokahvana ja ilman kiulua ei kauhalla olisi paikkaa, jossa maata. Ne eivät tee saunomisesta ikimuistoista, loista pimeässä tai tuoksu millekään. Sen kuitenkin takaamme, että kiulumme ei vuoda ja kauhamme kantaa.

Design from Finland

KOLOn kokonaisvaltaisen saunomisen ja kylpemisen tuoteperheen on suunnitellut muotoilija Brita Flander.

"Elämä ilman saunaa tuntuu minusta mahdottomalta"

— Urho Kekkonen
Meditaation pohjoisin muoto

Kiulu+Kauha Musta

Kaikki oleellinen olikin jo otsikossa. Mainittakoon vielä, että kauhan varsi on bambua ja muut osat alumiinia. Kestää enemmän lämpöä kuin sinä.

Tarkemmat tiedot

Kiulu+Kauha Valkoinen

Ja tällä yksilöllä on valkoista väriä lukuunottamatta täysin samat ominaisuudet kuin mustalla.

Tarkemmat tiedot

Kiulu 2 Musta

Tämä on toinen kiulumme. Sen tunnistaa kantokahvasta, jota ensimmäisessä ei ollut lainkaan. Toisille se on vain metallinen ämpäri - meille mestariteos.

Kiulu 2 Valkoinen

Kiulu 3 Musta

Jos kiulussa pitää olla kantokahva niin tämän yksinkertaisemmin sitä ei voi tehdä. Ehkä juuri siksi se tuntuu niin hyvältä kantaa. Kaunis ulkonäkö olikin jo silkkaa tuuria.

Kiulu 3 Valkoinen

Kiulu 4 Musta

Me kutsumme tätä kiuluperheemme iltatähteä "Samppanjakiuluksi". Siitä tarjoilet niin kuplivat kuohujuomat kuin sihisevät löylytkin. On sitä kypäränäkin käytetty, mutta se onkin sitten jo toinen tarina.

Kiulu 4 Valkoinen

Kauha 2 Musta

Pakkaus sisältää saunan kapellimestarin tahtipuikon. Instrumentin, joka saa kiukaan kiviorkesterin sihisemään sinfonian tavoin ja kanssasaunojat vaatimaan encorea. Toiset kutsuvat sitä myös löylykauhaksi.

Kauha 2 Valkoinen

Mittari Musta

Tämä on Mittari, joka saunaan ripustettuna näyttää sen lämpötilan. Muuta se ei sitten teekään.

Mittari Valkoinen

Mittari 2 Musta

Moni on kysellyt, että minne ne KOLO-tuotteiden kolot oikein menevät? Tämän mittarin estetiikasta löytyy vastaus tuohon iänaikaiseen kysymykseen. Todellisuudessa kukaan ei ole koskaan kysynyt meiltä tuota asiaa eikä tämän tuotteen keskiosaa edes valmisteta muiden tuotteidemme reikien materiaaleista. Tämä on lämpömittari eikä mikään avaruusalus.

Mittari 2 Valkoinen

Kosteusmittari 3 Musta

Vettä kiukaalle kiskoessa tulee harvoin miettineeksi, että jokainen sihahdus synnyttää lämmön lisäksi myös kosteutta. Lämpöä mitataan lämpömittarilla ja kosteutta Kolon Mittari 3:lla. Sellaista se fysiikka on.

Harja Bambu

Tämä tuote ei sisällä ainoatakaan innovaatiota tai läpimurtoa. Päätettiin vain tehdä kylpyharja, joka sopisi jokaiseen käteen, tuntuisi hyvältä ja pesisi puhtaaksi. Ja sellainen siitä tuli.

Harja 2 Bambu

Suomalaisessa saunakulttuurissa ei ole mitään niin jaloa, kuin kanssakylpijän selän peseminen. Toisen harjamme erikoisuus onkin sen varsi, joka mahdollistaa tämän jalon tempun tekemisen sinulle itsellesi. Rakasta itseäsi.